NOT KNOWN DETAILS ABOUT συμβουλευτικη επιχειρησεων

Not known Details About συμβουλευτικη επιχειρησεων

Not known Details About συμβουλευτικη επιχειρησεων

Blog Article

Πληροφορίες για το ιστορικό και το qualifications της εταιρείας

•Και τέλος, απαντά τεκμηριωμένα στο ζήτημα, αν τελικά θα πρέπει να ξεκινήσει μια επιχείρηση ή όχι.

Συμπλήρωσε την παρακάτω γρήγορη φόρμα και θα σε ενημερώσουμε τηλεφωνικά για το πως μπορούμε να σε βοηθήσουμε.

Ενισχύσουμε την αποδοτική Λήψη Αποφάσεων ώστε να βελτιώσουμε την Αποτελεσματικότητα της επιχείρησής σου

Ο επιχειρηματίας, ο μέτοχος, η Διοίκηση της εταιρείας θα πρέπει ξεκινώντας μία αναδιοργάνωση να επιλύουν χρόνια ή σημαντικά προβλήματα ή δυσαρμονίες που σχετίζονται με: την λειτουργία, τον συντονισμό, την εποπτεία, την έγκαιρη αναγνώριση λαθών, τα λάθη που δημιουργούν πολλαπλασιαστικές καθυστερήσεις, τον έλεγχο, την ανάθεση αρμοδιοτήτων, τους τομείς ευθύνης, τα σημεία ελέγχου, την εργασιακή συμπεριφορά, την ανάδειξη προβλημάτων, την επικοινωνία μεταξύ προσωπικού και τμημάτων, το υψηλό μίγμα υποχρεώσεων, οι απαξίωση του παραγωγικού μηχανισμού κα..

Η περίληψη δε θα πρέπει να ξεπερνά τη μια σελίδα. Ομολογουμένως, η μία σελίδα είναι κάπως περιοριστική, διότι μπορεί κάποιος να μην ξέρει τι να συμπεριλάβει και τι όχι.

Η κατάσταση ταμειακών ροών είναι ένα πολύ χρήσιμο εργαλείο, διότι μπορεί να σας βοηθήσει να προσαρμόσετε τη λειτουργία της επιχείρησής σας ανάλογα.

Αυτή είναι η τέχνη της κουλτούρας της επιχειρηματικότητας και όποιος τη δει με τα ίδια μάτια θα έχει τη δυνατότητα να πειραματιστεί και να προηγηθεί στην επιτυχία, είτε αυτή αφορά στη δημιουργία επιχείρησης είτε στην αντιμετώπιση της καθημερινότητας. Η συγκυρία ίσως να προβληματίζει, αλλά αυτό που έχει σημασία σε κάθε καιρό είναι οι επιλογές. Οι συγκυρίες δεν διδάσκονται, απλά προκύπτουν. Διδάσκονται οι επιλογές και τα μοντέλα που δίνουν ταυτότητα στο επιχειρείν και οδηγούν στην επιτυχία ή την αποτυχία, αλλά –πάνω από όλα– καθορίζουν το ταξίδι.

Κάνετε μια ειλικρινή καταγραφή των δυνατών και αδυνάτων σημείων της επιχείρησης σας καθώς και των ευκαιριών και απειλών που δημιουργήθηκαν ή θα δημιουργηθούν στο εσωτερικό η εξωτερικό σας περιβάλλον: Η ανάλυση γίνεται πάντα κάτω από τις σημερινές συνθήκες αλλά πρέπει αντικατοπτρίζει για εσάς το αύριο/ το μέλλον.

Το επιχειρηματικό σχέδιο είναι ένα λεπτομερές έγγραφο που περιέχει λειτουργικά και χρηματοοικονομικά θέματα της επιχειρήσεως. Το παρομοιάζει, σαν έναν οδικό χάρτη, που εξυπηρετεί στον εντοπισμό, του πού είναι η επιχείρηση, του πού θέλει να πάει και του πως θα πάει εκεί.

Προτεραιότητα η εφαρμογή του Ευρωπαϊκού Πυλώνα Κοινωνικών Δικαιωμάτων. Έμφαση στις ενεργητικές πολιτικές απασχόλησης (όπου η Ελλάδα είναι ουραγός), οι δράσεις κατά της φτώχειας και του κοινωνικού αποκλεισμού, μία website ολοκληρωμένη στρατηγική για την επαγγελματική κατάρτιση και την εκπαίδευση, δράσεις για την δημόσια υγεία, τη ψυχική υγεία, την κοινωνική ένταξη.

Εγκαταστάσεις → Που θα δουλεύετε εσείς και η ομάδα σας; Θα έχετε κάποιον συγκεκριμένο χώρο ή θα δουλεύετε διαδικτυακά;

Θυμηθείτε πως είναι απλά μια περίληψη και πως θα πρέπει να γράψετε τα βασικά σημεία.

•Περιγραφή του κλάδου και της αγοράς: εδώ περιλαμβάνεται η ανάλυση της προσωπικότητας του εν δυνάμει καταναλωτή, οι τάσεις, η εξέλιξη και η παρούσα κατάσταση του κλάδου, η ανάλυση του ανταγωνισμού (έμμεσος, άμεσος, τιμολογιακή πολιτική του ανταγωνισμού, τρόποι διαφήμισης, η ανάπτυξή τους την τελευταία δεκαετία, σύγκριση των προϊόντων ή των υπηρεσιών τους) και τα στοιχεία της αγοράς.

Report this page